Arrangementen | Landgoed Tenaxx

Arrangementen

 

Miniatuurpark ‘Het Grootse Noorden’ is inzeer geschikt voor schoolreisjes of kinderfeestjes. Met een groep van 8 personen of meer bezoekt u voordelig zowel het Miniatuurpark, als het Dinopark! Onder de knop ‘Prijzen & tickets’ vindt u de tarieven.

 

Landgoed Tenaxx is zeer geschikt voor bezoek met een groep, bijvoorbeeld in het kader van een familiedag of bedrijfsuitje.

 

U kunt voordelig zowel het Dinopark als het Miniatuurpark bezoeken en bijvoorbeeld een wandeling maken door het bomenpark, je uitleven op de survivalrun, rijden met het dieseltreintje of lasergamen. Voor jong én oud is er van alles te doen.

 

Ook is het mogelijk om met zijn allen te genieten van een barbecue. De prijs van een barbecue (exclusief entree en drankjes) is € 15,95 p.p. voor een volwassene en € 10,95 voor een kind (tot 12 jaar). Groepen van 40 personen of meer die gebruik maken van het barbecue-arrangement krijgen 10% korting!

 

Tijdens de openingstijden is er ruimte voor groepen tot ruim 60 personen. Buiten de openingstijden is er ruimte voor groepen tot ongeveer 100 personen. Voor een prijsopgave, meer info of reservering kunt u een e-mail sturen naar info@landgoedtenaxx.nl